Hvad gør K-LASER unik?


K-Laser er en pioner i klasse IV laser terapi over hele verden og en global leder i udviklingen af den næste generation af laserteknologi til at lindre smerter og hjælpe heling af skader. K-Laser tilbyder til terapi en ikke-kirurgisk løsning og vores udstyr er kendetegnet for sin holdbarhed, brugervenlighed og internationale sikkerhedsgodkendelser og samtidig tilbyder vi den mest effektive og kraftfulde terapeutiske laser, der anvendes i dag.

Hvad gør K-LASER unik?K-Laser Cube4 har som den første terapeutiske laser i verden 4 bølgelængder (660nm, 800nm 905nm, 970nm)
Bølgelænder bestemmer laser energiens penetrationsevne og derved indtrængningsdybde i væv og målretter sig (alt efter hvilke nm) specifikt til forskellige kromoforer (væv og celer) så man derved stimulere til smertelindring og heling.

Hvorfor er Power (Watts) så vigtige?


Hvis bølgelængde bestemmer laser energiens dybde og penetrationsevne, så bestemmer power (Watts) energimætningen ved den målrettede dybde. Det ville være en fejl at betragte det ene uden det andet.
Power (Watts) er antallet af fotoner som stråling kan levere per tidsenhed. Den afsatte energi (joule) er en ophobning af disse fotoner over tid (1 Watt = 1 joule pr 1 sekund). Ved at starte ud med flere Watt ved overfladen, vil mere energi (J) trænge ned til den ønskede dybde og derved øge effekten.

Jo højere powerede lasere vil være i stand til at levere terapeutiske doser til dybere væv, på kortere tid.

Hvorfor er det nødvendigt at anvende forskellige frekvenser?Det er velkendt, at forskellige impulsfrekvenser fremkalder forskellige fysiologiske reaktioner. Under laserterapi, er det fordelagtigt at levere en række impulsfrekvenser. K-Laser har taget alt kendt viden om vævsstrukturer i enhver del af anatomien og opbygget deres behandlingsprotokoller til at målrette den helt rigtige mængde af energi til hhv. knogler, muskler, sener og fedtvæv.
K-Laser´s protokoler anvender det største udvalg af laserparametre såsom flere forskellige faser indenfor hver protokol, som muliggør at behandle fra lav Hz til høj Hz i én og samme behandling.
Denne behandling, som kombinerer 4 bølgelængder, CW og frekvenser fra 1Hz til 20.000 Hz, har den bedste chance for at stimulere alle kroppens celler til at helbrede sig selv mere effektivt.

Hvordan kan Intens Super Pulse (ISP) øge effekten af laser terapi?


Lasere, der opererer i super impuls tilstand leverer impulser af høj spidseffekt i en meget kort periode. K-Laser’s Intense Super Pulse (ISP) tilstand leverer mere laser energi til dybere væv med formildende overfladisk varmeudvikling. Den unikke, og eksklusiv for K-Laser høj-energi 20W ISP tilstand lader operatøren vælge den rette effekt og pulsfrekvens for effektiv laserterapi.