Image

Hvem er K-Laser ?

K-LASER er designet og bliver produceret af firmaet ELTECH K-LASER Srl. som ligger i Treviso, Italien.

Bygget på et solidt fundament af forskning og udvikling, har K-Laser opnået verdensomspændende anerkendelse for sine terapi og behandlings modaliteter. Med en nådesløs komitment til innovation, er K-Laser´s udviklingsteam dedikeret til konstant at udvikle den mest avancerede laser-teknologi.

Dette udspringer helt tilbage fra den tidligste D-serie gennem K-serien og til dagens state-of-the-art K-Cube Series.

K-Laser Klasse IV terapi lasere tilbyder unikke løsninger med et fleksibel design og features så du er forberedt på fremtidens udfordringer.

K-Laser´s historie om innovation fortæller lidt om, hvordan K-Laser fortsætter med at revolutionere klasse IV laser terapi.

I 1990’erne blev klasse IV laser terapi introduceret i Europa, hvilket giver højere energi og doseringer som resulterer i kortere behandlingstider. Ved udgangen af det 20. århundrede, var klasse IV terapeutiske lasere blevet mainstream i Europa og K-Laser fik sin FDA godkendelse i 2005.

Drevet af en nådesløs komitment til innovation, har K-Laser fortsat med at udvikle sig og blive den førende inden for terapeutiske lasere.

I 2007 lancerede K-Laser den første kompakte 10 Watt klasse IV terapi laser, kombineret med et justerbart zoom håndstykke.

Den unikke og eksklusive Intense Super Pulse (ISP) tilstand blev udviklet og implementeret i 2008. I 2009 blev den første fuldt transportabel, batteridrevet 12 Watt terapi laser lanceret.

K-serien flyttede med dette, milepælen i den terapeutiske laser verden og blev fremtidens valg af laser. I 2012 lancerede K-Laser deres nyeste ”game-changer” indenfor laser terapi, K-Cube Serien.

K-Laser betyder løsninger til den medicinske, veterinære og videnskabelige verden; De har dedikeret sig til at udvikle det bedste udstyr og at give kunderne det ultimative indenfor laserterapi.

© Nordic Consult Group