K-LASER Cube4 Terapi

 

K-Laser vil være et unikt stykke værktøj for Privat hospitaler, ortopæd klinikker og lign.

I USA er det meget anvendt at bruge K-Laser direkte efter operation til stimulering af væv og celler til bedre heling samt fjerne evt. væskeansamlinger og smerter efter operation.

 

Man vil uden tvivl også kunne undgå en del operationer ved brug af K-Laser på nogle af de patienter som ellers ville have valgt en operation som eneste og sidste udvej.

Behandling med K-Laser er en meget effektiv behandling, hvor patienten i de fleste tilfælde vil have en mærkbar effekt allerede efter 1-2 behandlinger, som kan vise sig i form af smertelindring og-/eller større bevægelighed.

Patienterne oplever en kort og smertefri behandling som hurtig og effektivt smertelindre og effektivt stimulere til heling af skadet væv og celler.

K-Laser er et utroligt alsidigt apparat som kan behandle lige fra helt akutte skader til meget kroniske tilstande.

Vores erfaringer viser at vi effektivt kan behandle meget kroniske patienter eks. Gigtpatienter med stor succes og herved får patienten et helt nyt liv uden nær så mange smerter og med nedsat forbrug af medicin.

Disse meget kroniske patienter kræver dog flere behandlinger, typisk mellem 8-12 og herefter kan man holde dem nede på at skulle behandle 1-2 gange pr. måned